6 april Verkeersexamen theorie groep 7
21 april Koningsspelen - middag vrij
22 apr-7 mei Meivakantie

Voorstelling groep 6

Een voorstelling vol gezelligheid waarbij elk kind wel tot zijn of haar recht kwam, als turner, danser of politieagent, als presentator, drummer of als voetballer, allemaal talenten en zichzelf, net zoals in het echte leven.
Goed gedaan lieve kinders en juf Meike!

Lenteontbijt 2017

Donderdag 13 april vieren we de lente met een gezellig lenteontbijt in de klas.
We willen u vragen om de kinderen die dag een ontbijtje op een bordje en wat te drinken mee te geven. De rest verloopt als een gewone donderdag met gym etc.
We hopen op uw medewerking en een gezellige ochtend.

Koningsspelen 2017

Op vrijdag 21 april vieren we de Koningsspelen! Deze laatste ochtend voor de vakantie zullen we vieren met sport en spel. Om 9.00 uur zullen we met alle kinderen meedoen aan een warming up onder de school en natuurlijk bent u van harte welkom om te komen kijken. Het is extra feestelijk als de kinderen die dag iets aan hebben met oranje, rood, wit of blauw.
En om 12 uur zijn alle kinderen vrij en kunnen genieten van twee weken vakantie. Veel plezier!

Fijn weekeinde,
team OBS De Vogels