21 maart Voorstelling groep 6
18-20 april Eind-citotoetsen groep 8
21 april Koningsspelen - middag vrij

Voorstelling groep 5/6

De voorstelling van groep 5/6 lijkt al weer ver achter ons te liggen. Een voorstelling vol gezelligheid, grappen en grollen en vele mooie decorstukken, dank jullie wel kinderen en juf Sanne.

Schoolreisje op maandag 15 mei

Omdat in april de cito-toetsen en verkeersexamens van groepen 7 en 8 plaatsvinden, is besloten om het schoolreisje van maandag 10 april te verplaatsen naar maandag 15 mei.
We gaan met de hele school naar Drievliet in Rijswijk. Meer informatie volgt t.z.t..

Inschrijven broertjes / zusjes

Wij verzoeken u vriendelijk broertjes en zusjes uiterlijk rond hun tweede jaar in te schrijven op onze school.
Dit om vroegtijdig rekening met hen te kunnen houden bij de indeling van de groepen.

Werkzaamheden Liander

In de bijlage vindt u meer informatie over werkzaamheden van Liander in de wijk. In de voorjaarsvakantie zijn de meeste werkzaamheden rondom de school gedaan. Op een bepaald moment zal men nog iets dichtbij school moeten doen. Houdt u hier aub rekening mee bij het brengen en halen van de kinderen.

Jenergy-run - KWF kankerbestrijding

Op zondag 2 april is er een Jenergy-run voor het goede doel: KWF kankerbestrijding
Vanaf 12:00uur kan iedereen een startnummer halen
*Om 14:00 start de 500m voor kids van 4 t/m 6 jaar
*Om 14:10 start de 1km voor kids van 7 t/m 12 jaar
*Om 14:30 start de 5km voor kids en volwassenen
Inschrijfkosten kinderen €3,- en volwassenen €5,-Je kunt je natuurlijk ook laten sponsoren!
Na afloop ontvangen alle kids een medaille.
Voor meer informatie & inschrijven kan je alvast een kijkje nemen op: run.jenergy.nl

Yogalessen bij de Yogaboom

Vanaf 14 maart resp. 16 maart 2017 zijn er weer nieuwe lessen in de
Voorjaarsserie. Er is in iedere lesgroep nog een plekje!
Kinderyoga “Soepel en speels” voor kinderen tot en met 7 jaar
Let op: Deze serie tot aan de meivakantie, is tijdelijk op de maandagmiddag van 15.00- tot
16.30 uur, in de grote zaal van Sunterra. Ik vang de kinderen op in de hal en we lopen
gezamenlijk naar Sunterra aan de Clusiushof 7, na afloop kunt u uw kind daar weer ophalen.
Yogapower voor Kids & Teens voor kinderen en tieners uit groep 6 en 7
Donderdagmiddag van 15.00 tot 16.15 uur. De lessen zijn in de speelzaal van de school.
Tieneryoga “Eigen Power” voor tieners uit groep 8
Donderdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur. De lessen zijn in de speelzaal van de school.

Voor andere leslocaties en mogelijkheden kijk op de website van de Marebron.
www.demarebron.nl of mailen naar: info@demarebron.nl of bellen: 0623965099

Fijn weekeinde,