21 feb Voorstelling groep 5/6
23 feb Joppendag
24 feb - 6 mrt Voorjaarsvakantie

Lente komt eraan

Jawel, de sneeuw verdwijnt, het donker trekt eerder op en vogels beginnen uitbundiger te fluiten.
De toets- en rapportperiode zit erop. Er liggen maanden voor ons waarbij nog hard wordt gewerkt om resultaten op allerlei gebieden te behalen, zoals bijvoorbeeld bij lezen, rekenen en sociale vaardigheden. Wij rekenen op uw betrokkenheid en hulp om het beste bij alle kinderen naar boven te halen. Samen staan wij sterk!

Oproep voor reserve-kleuterkleding

Voor de zg. “ongelukjes” zijn wij op zoek naar reservekleding:
- (jogging)broeken
- sokken
- onderbroeken
Mocht u nog te kleine kleding van uw kind(eren) in de kast hebben liggen, dan kunt u ons hier heel blij mee maken.
Graag bij leerkrachten inleveren. Hartelijk dank alvast!

Joppendag

Thema
Donderdag 23 februari is het Joppendag op De Vogels. Op deze dag vieren we samen de verjaardag van alle juffen en meesters. Om er een extra feestelijke dag van te maken organiseert de oudervereniging/commissie ieder jaar leuke activiteiten voor de kinderen en leerkrachten. Het thema is dit jaar: SUPERSTAR. Iedereen mag die dag verkleed komen als een Superstar.
Organisatie
Op deze dag zijn de lunch en pauze tijden zoals een gewone donderdag. Het 10 uurtje wordt door de oudervereniging verzorgd. De gymlessen gaan niet door.
Voor de activiteit hebben we per groep 2 hulpouders nodig van 13.30 tot 14.45.
Om 13.30 vindt voor deze ouders de briefing op de tribune plaats. Heeft u zin en tijd om te helpen dan kunt u zich opgeven bij de de leerkracht. Hartelijke bedankt alvast!
Lipdub
Op deze dag zal een kort filmpje worden gemaakt dat u later via een link op Maxclass op een beschermd youtubekanaal kan bekijken. Elk kind komt dan kort in beeld.
Heeft u er bezwaar tegen dat uw kind kort herkenbaar in beeld komt, dan kunt u dit aangeven bij de leerkracht. Er zullen dan geen opnames van uw kind worden gemaakt.
Zie voor meer informatie over opnames op school, ons foto- en filmopnameprotocol op de website.

Wij wensen u een fijn weekend en alvast een heerlijke voorjaarsvakantie!
Team OBS De Vogels