In Vogelvlucht nr. 3

AGENDA

24 & 27 september   ouderavond
27 september   123 oktober voorstelling
 1 oktober   minikoraal
2 oktober   hutspot op school
3 oktober   vrij

Beste ouders en verzorgers van de Vogels,

Bedankt dat u in zulke grote getalen aanwezig was op de informatieavond in de verschillende klassen. Het is altijd fijn om de betrokkenheid van de ouders te ervaren als team en een beeld te hebben bij de verhalen van de kinderen over hun ouders. Over twee weken staan de oudergesprekken op het programma, we hopen u dan weer te zien. De inschrijving voor de gesprekken gaat via MaxClass en start maandag 17 september om 17:00. 

Fietsen

De leerlingenraad en het team vragen u om uw fiets ‘s morgens niet in de rekken te stallen. De rekken zijn bedoeld voor de kinderen die op de fiets komen, zodat deze tijdens schooltijd allemaal netjes en geordend gestald kunnen worden. Dat scheelt een hoop onrust en schade aan de fietsen. Parkeer uw fiets tijdelijk op de standaard naast de rekken. Alvast bedankt.  

IB

De komende periode zal Henny Verlind bij ons op school aanwezig zijn ter ondersteuning van de Interne Begeleiding. Henny heeft jarenlange ervaring als Ib-er op de Daltonschool en zal samen met Martine de Ket de ondersteuning op de Vogels coördineren en vormgeven.

Contact

De komende tijd zullen we aan de slag gaan met communicatie vanuit de school naar u en andere belanghebbenden. Heeft u hier ideeën over of wilt u met mij van gedachten wisselen over andere zaken dan kunt u mij bereiken via m.albers@obsdevogels.nl of door te bellen naar de school.  

YogA

In het kader van de bredeschool worden ook de komende periode weer yogalessen aangeboden in de speelzaal. Kijk hier voor meer informatie.


Laatste nieuws

In Vogelvlucht nr. 3
In Vogelvlucht nr. 2
Zomerpleinfeest
In Vogelvlucht nr. 21

Overzicht nieuws

Uit het fotoboek

P1020770 P1040122
P1020295 P1030275

Overzicht fotoalbums