4 t/m 22 juni  Cito toetsen
 11 juli   Eindmusical groep 8
 13 juli t/m 24 augustus   Zomervakantie

Ouderavond 'Mediawijsheid'

Op maandag 11 juni organiseert de MR een algemene ouderavond over uw kind en media. De avond begint om 19:30 uur. Kijk hier voor mee informatie. Graag per e-mail aanmelden bij p.hentenaar@samhoud.com

Schoolfotograaf maandag 18 juni 2018

De schoolfotograaf komt langs op 18 juni. Tussen 8.00-8.30 uur is er de mogelijkheid om met broertjes en zusjes die (nog) niet op onze school zitten op de foto te gaan.

Project ondernemen

De totaalopbrengst is € 1.168,44  en wordt overgemaakt naar Day for Change. Dank voor uw bijdrage! Ook dank voor de mensen die fysiek hebben bijgedragen zoals hout leveren en de boswachter-opa die vertelde over zijn werk. Op de website vindt u foto’s.

De schoolbibliotheek
Wij zijn wederom op zoek naar ouders die ons 'bieb-team' willen versterken. Met name voor de maandagen kunnen we weer nieuwe hulp gebruiken. Klik hier voor meer informatie.
Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via bieb@obsdevogels.nl

Leestips van de Kinderboekenambassadeurs

Hans en Monique Hagen zijn momenteel onze Nederlandse Kinderboekenambassadeur. Met z’n tween, dus Kinderboekenambassadeux! Zij stelden een Poëzie Tiplijst samen. Hiervoor kozen ze 70 bundels, van eenvoudige versjes tot wat minder toegankelijke poëzie. Daarnaast geven 7 dichters hun persoonlijke Tip-3. Op basis van deze lijst hebben wij onze schoolcollectie met een aantal poëzieboeken uitgebreid.

Verder vind je op de site twee lijsten met tips van Jan Paul Schutten: één lijst voor de onderbouw en één voor de bovenbouw met vijftig verkrijgbare titels. Hierin staan klassiekers, bestsellers, bijzondere boeken, extreem toegankelijke boeken, encyclopedieën, moppenboeken: van alles wat dus.

Wil je meer weten, kijk dan op www.kinderboekenambassadeur.nl

Repair Café

Een gescheurde fietstas, een doorgezakte tuinstoel, een vastgelopen ventilator - als ze gemaakt zijn, verhoogt dat zomers plezier. Op zaterdag 2 juni staan vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest iedereen bij die spullen uit het huishouden wil herstellen. Tussen 10 en 13 uur is het reparatiefeest in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9. Meer op www.repaircafeoegstgeest.nl

Engels Zomerscholen