29 maart   Lente-ontbijt
 24 april   Voorstelling groep 1/2c
 27 april t/m 11 mei   Meivakantie

Lente Ontbijt

Donderdag 29 maart vieren wij de lente! We willen u vragen om de kinderen die dag een feestelijk ontbijtje op een bordje met wat te drinken mee te geven. De gymlessen gaan die dag wel door!. Bedankt uw medewerking en we rekenen op een gezellige ochtend!

Personeel

Meike Korst, groepsleerkracht groep 6, gaat donderdag 29 maart aanstaande met zwangerschapsverlof. In de maand april wordt zij van maandag tot en met woensdag vervangen door Jorieke Groenland (reeds aanwezig in onze school als ondersteuner en leerkracht in groep 5 en 5/6). Patricia Doorduijn (nieuwe invaller) zal haar ondersteunen in de groep.

Henriette Clemens zal de groep overnemen op donderdag en vrijdag en vanaf de mei de gehele week.

In april zal Henrike Prins er voor groep 5 de gehele week zijn. Kim Hoogers zal in april groep 3/4 ook de vrijdagochtend erbij draaien. Cathy Olden zal in april de woensdagen ook in 5/6 zijn en op vrijdag neemt Jorieke haar groep over.

Zo is met vereende krachten een en ander opgelost. Wij wensen eenieder veel succes en plezier bij de nieuwe uitdagingen en danken u voor uw begrip en medewerking.

MOESTUIN ACHTER ONS GEBOUW

Een jaar of vijf geleden heeft een aantal ouders samen met de toenmalige groep 7 de Vogels-Schooltuin aangelegd. Sindsdien is met een team van ouders en kinderen onder schooltijd getuinierd: groenten, kruiden, bessen, aardbeien en veel bloemen waren de rijke oogst. Voor een doorstart van de tuin zijn nieuwe mensen nodig. Wie wil er graag de moestuin achter de school helpen bewerken om er groenten en bloemen te laten groeien en oogsten? Voor meer informatie en/of opgave: jolanda@obsdevogels.nl

Binnengekomen: Family Run

Op zondag 8 april organiseert sportschool Jenergy in samenwerking met Superrr de Family Run. Tijdens deze run zamelen we geld in voor Studio KidsFlitz, kinderentertainment in het LUMC. Iedereen mag meedoen aan deze run, groot en klein, jong en oud. Meer informatie hierover vind je op http://jenergy.nl/pagina.php?id=12. We maken er een feestje van met springkussens en er worden pannenkoeken gebakken.

Je kunt je inschrijven voor 500 meter, 1 of 5 kilometer.

Start en finish zijn bij Jenergy; de precieze route wordt later bekend gemaakt.

Tijden (onder voorbehoud):

- vanaf 12:00 startnummers ophalen

- 13:00 uur • 500 meter, kinderen van 4 t/m 6 jaar

- 13:30 uur • 1 km, kinderen van 7 t/m 12 jaar

- 14:00 uur • 5 km, kinderen én volwassenen

Elke deelnemer krijgt een mooie medaille als herinnering en de snelste lopers ontvangen

een prijs.

Inschrijfkosten:

- kinderen € 8,-,  volwassenen € 10,-

Jenergy Superhero T-shirts (alle maten):

- kinderen € 10,-, volwassenen € 10,-

Om in te schrijven stuur email naar goed_doel@jenergy.nl met de naam, leeftijd, afstand en e-mail adres van de deelnemer. Inschrijfgeld graag zelf overmaken naar Jenergy rekening NL50ABNA0602613809 met de naam van de deelnemer.

Laat je sponsoren voor dit goede doel! Er zijn mooie prijzen voor de snelste lopers èn voor het hoogst verzamelde sponsorbedrag!