9&17 febr. Informatieavonden groeperingsvormen
6 maart Wintertoernooi groep 8
9 maart Open dag voor nieuwe ouders

Voorstelling groep 3/4A

De voorstelling “Kikker in de kou” spetterde van het podium, ontroerend en mooi.
Zo mooi dat kinderen van andere groep 3/4 tekeningen van de kikker wilden maken. Dank je wel lieve kinders en juffen.

Informatieavonden groeperingsvormen

Diverse aanmeldingen, vragen en opmerkingen voor de avonden zijn binnengekomen. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid. Wij hopen u op de informatieavonden zo goed mogelijk te woord te staan.
Iedereen is welkom, dus ook als u nu geen prangende vragen of opmerkingen heeft. Wel graag even aanmelden via de intekenlijsten naast de lokalen van de groepen.

Voorschoolse opvang SKO

De afgelopen periode is er regelmatig vraag naar voorschoolse opvang bij SKO. Daarom overwegen wij om weer te starten met voorschoolse opvang.
Bent u geïnteresseerd? Zou u dit dan naar mij willen mailen en de dagen die u graag voorschoolse opvang zou willen?
Petra Jonker, locatiemanager
Kindercentrum de Vrije Vogels
J.P. Thijsselaan 69
2341 PM Oegstgeest
t 071-517 18 42 (ma/di/do/vr)
e p.jonker@sko-oegstgeest.nl
i www.sko-oegstgeest.nl
Stichting Kinderopvang Oegstgeest
Zo vertrouwd en zo veel te beleven!