Sinterklaas

Gelukkig reden Sint en Pieten onze school niet voorbij en brachten ons een bezoekje op vrijdag 5 december. Vele kinderen waren omgetoverd tot hulppieten in alle kleuren en maten, die Sint uitstekend hebben geholpen! In de aula weerklonk het befaamde "Sinterklaas die woont in een Spaans kasteel" harder dan ooit te voren en het schoolorkest en -koor begeleidde ons fabuleus!
Sint schreed daarna langs alle groepen en heeft vele optredens, tekeningen en wat al niet meer mogen aanschouwen. Ook had de Sint altijd wel een woordje klaar voor de grotere kinderen, die direct weer een jaartje wijzer zijn. Er waren fantastische surprises gemaakt in de groepen 5 t/m 8 met mooie gedichtjes, fijn. Neemt u ook eens een kijkje in het fotoalbum van de website.
  • P1000125.JPG
  • P1000189.JPG