Een speciaal gebouw

OBS De Vogels mag zich verheugen in het gebruik van een prachtig modern schoolgebouw ontworpen door de welbekende Herman Herzberger die in 2011 een oeuvreprijs won. Via een grote buitentrap betreedt u de tweede verdieping, alwaar 9 groepen zijn gehuisvest. Tevens bevindt zich daar een speel/werkruimte, de aula, de bibliotheek en het kleuterspeelterras. Ook de nisjes zijn volop in gebruik waardoor kinderen ook in afzondering kunnen werken.

In het hart van de school bevinden zich het podium en tribune, met erachter de speelzaal waar kleuters  gym- en spelles krijgen en muziek en dramalessen worden gegeven. In de aanbouw onder de school bevinden zich op de eerste verdieping twee kleuterlokalen met een ruime speelhal. Op de begane grond zijn eveneens twee lokalen en een grote speelhal voor onze kleuters, dit in medegebruik met de buitenschoolse opvang van de SKO.  Het speelterrein buiten is groot, uitdagend en opgesierd met een groene ontdektuin waaraan de kinderen optimaal plezier beleven.