Uw kind aanmelden?

Inschrijving

Als u uw kind wilt aanmelden op onze school maken we graag eerst kennis met u. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u de link naar ons digitale inschrijfformulier.

Rondleiding

Regelmatig zijn er rondleidingen door de school voor nieuwe ouders en kinderen. U krijgt dan informatie over de school en een rondleiding door de school, waarbij u uw vragen kunt stellen. In de schoolgids -te downloaden via deze site- vindt u eveneens informatie over de school en ons onderwijs.
In schooljaar 2018-2019 zijn de rondleidingen gepland van 9.00 tot 10.00 uur op vrijdagen:
21 juni
Graag aanmelden via e-mail: administratie@obsdevogels.nl onder vermelding van datum rondleiding, naam en het aantal volwassenen/kinderen dat komt.

Overstap vanaf een andere school

Als uw kind op een andere school zit en u overweegt een overstap, dan kunt u een afspraak maken: 071 - 5280 649 of contact opnemen via het contactformulier. Een overstap kan in principe alleen na de zomervakantie behalve bij een verhuizing.
Als er plaats vrij is in de betreffende groep(en), uw kind geobserveerd is op onze school (oriëntatie-dag 1 juli 2019) en wij contact hebben gehad met de vorige school, kunnen wij eventueel overgaan tot plaatsing. Zie voor de voorwaarden eveneens in de schoolgids.