Uw kind aanmelden?

Inschrijving

Als u uw kind wilt aanmelden op onze school dan zien we u het liefst bij een van de rondleidingen. Na de rondleiding ontvangt u verdere informatie over de aanmelding en een link naar ons digitale inschrijfformulier.

Rondleiding

Normaal gesproken vonden er regelmatig rondleidingen door de school voor nieuwe ouders en kinderen plaats. In verband met de huidige situatie omtrent Covid-19 zullen deze rondleiding per ouderpaar plaatsvinden, wanneer externen weer toegestaan zijn op school. We hanteren hiervoor de richtlijnen van het RIVM. U krijgt tijdens de rondleiding informatie over de school en we maken een rondgang door de school, waarbij u uw vragen kunt stellen. In de schoolgids vindt u eveneens informatie over de school en ons onderwijs.

Wanneer u een rondleiding wenst kunt u hiervoor contact opnemen met de directeur Mathijs Albers via het mailadres: directie@obsdevogels.nl of het telefoonnummer van de school: 071-5280649.

Overstap vanaf een andere school

Als uw kind op een andere school zit en u overweegt een overstap, dan kunt u een afspraak maken: 071 - 5280 649 of contact opnemen via het contactformulier. Zie voor de voorwaarden eveneens de schoolgids.

Project wetenschap en techniek Klokken
Joppendag 2 Sportdag