Uw kind aanmelden?

Inschrijving

Als u uw kind wilt aanmelden op onze school dan zien we u het liefst bij een van de rondleidingen. Na de rondleiding ontvangt u verdere informatie over de aanmelding en een link naar ons digitale inschrijfformulier.

Rondleiding

Regelmatig zijn er rondleidingen door de school voor nieuwe ouders en kinderen. U krijgt dan informatie over de school en een rondleiding door de school, waarbij u uw vragen kunt stellen. In de schoolgids vindt u eveneens informatie over de school en ons onderwijs.
In schooljaar 2019-2020 zijn de rondleidingen gepland van 9.00 tot 10.00 uur op vrijdagen:

Via onderstaand formulier kunt zich aanmelden voor een rondleiding.

Overstap vanaf een andere school

Als uw kind op een andere school zit en u overweegt een overstap, dan kunt u een afspraak maken: 071 - 5280 649 of contact opnemen via het contactformulier. Zie voor de voorwaarden eveneens de schoolgids.

Project wetenschap en techniek Klokken
Sportdag Joppendag 2